Mijn keuze voor stress counsellingVanaf 1996 heb ik in teamverband gewerkt en allerlei ervaringen opgedaan met cliënten en de daarbij horende problematiek. In 2009 vond ik het tijd om mijn eigen weg te kiezen. Ik wil graag mensen helpen met hun stressklachten. Ik wil samen met jou onderzoeken wat er achter jouw stress schuil gaat. Hoe kun jij je stress hanteerbaar maken.

Net als velen anderen heb ik met stress te maken gehad. Vanwege mijn dochter die te vroeg geboren is met Pierre-Robin, maar ook vanwege mijn eigen verleden waarin ik regelmatig ziek ben geweest. Voor mij geldt dat deze levenservaring mij sterker gemaakt heeft.
In mijn werk heb ik stress ondervonden, vanwege het werken met mensen met psychiatrische ziektebeelden, verslavingsproblematiek. In het werk ben ik regelmatig geconfronteerd met agressie van cliënten. Hierin heb ik mijn weg weten te vinden en ben ik nu in staat daar anderen bij te helpen. Dit is voor mij reden geweest om deze opleiding te gaan doen en zo andere mensen te kunnen helpen met stressklachten.

Er is een reden voor de stress die je ervaart. En ik wil samen met je onderzoeken wat er achter je stress schuil gaat. Samen gaan we op zoek naar het ontbrekende puzzelstuk!